Dromerige geboortekaartjes van Koningkaart
Als je nu zwanger bent dan is het bijna zeker dat jouw kindje komend jaar geboren wordt. De geboorte wordt natuurlijk het hoogtepunt van 2019 en dat wereldnieuws verdient een spetterend geboortekaartje. Ben je met de kerst wat daagjes vrij? Zet geboortekaartjes maken bovenaan je todo-lijst.

Spetterend, schitterend, betoverend!
Drie woorden die onze nieuwe geboortekaartjes perfect omschrijven. Het is een bijzondere collectie geworden waarin we lekker los zijn gegaan met verf en kwasten. De verfvegen, waterverfvlekken en spetters in zilver, goud en rosé vliegen je rond de oren. En in combinatie met een handgeschreven font is ieder kaartje een klein kunstwerkje geworden.

Geboortekaartjes maken is nu eenvoudig dan ooit
Je kunt deze nieuwe beelden met spetters en waterverf trouwens ook terugvinden in de online designtool, ze staan bij de illustraties. Dus pas ze ook zelf rijkelijk toe op je ontwerp, het wordt er alleen maar mooier van. Bij onze hippe geboortekaartjes zie je heel veel mooie voorbeeldjes.

Al 15 jaar specialist in babykaartjes
Als bezoeker kun je alle kaartjes zelf naar wens bewerken. Lukt het niet helemaal? Je kunt ook zelf een kaartje maken. We kijken dan graag met je ontwerp mee, checken met liefde nog eens de tekst op taal- en typefouten en ook voor allerlei andere vragen over je ontwerp kun je bij ons terecht voor advies. Service staat bij ons hoog in het vaandel. 

Ben je nieuwsgierig geworden of wij een geboortekaartje hebben wat past bij jouw kindje? Met onze laatste nieuwe collectie kan dat bijna niet missen. Neem snel een kijkje op Koningkaart.

Share →