Zou je het allerliefst zelf de geboortekaartjes voor je zoontje of dochtertje in elkaar knutselen, maar besef je je dat je net na de geboorte van je kleintje waarschijnlijk wel andere prioriteiten hebt? Er is nu een mogelijkheid om toch zelf nog even aan het knutselen te slaan, zonder dat je urenlang bezig bent om al die geboortekaartjes in elkaar te freubelen. Bij Koningkaart kun je een geboortekaartje nu nóg persoonlijker maken met de DIY-labels. De DIY-labeltjes maken je geboortekaartje extra opvallend. Bovendien geven de labels je de mogelijkheid om tegen je partner te zeggen: ‘Redden jullie je even? Dan ga ik met de geboortekaartjes aan de slag.’ Even een momentje van rust!

Hoe gaat het in z’n werk?

Allereerst zoek je een geboortekaartje uit (of ontwerpt er zelf één) uit de collectie van Koningkaart. Deze kaarten zijn geheel naar wens aan te passen met de online ontwerptool.

Zoek een passend label uit

Daarna zoek je labels uit die mooi bij je kaartje passen. Je kunt bijvoorbeeld labels uitzoeken met daarop een foto van je kindje, een label met de geboortedatum van je zoontje of dochtertje, een label met een uitnodiging voor een kraamfeest of een label met de tekst ‘Een zoon!’ Of ‘Een dochter!’. De labels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Net als de kaarten zijn ook de labels naar wens aan te passen met de online ontwerptool. Heb je zelf bijvoorbeeld een mooie quote, of wil je via een label laten weten wat jullie cadeauwensen zijn, dan kan dat allemaal! De labels zijn af te drukken op vijf verschillende papiersoorten.

Ook leuk: gebruik maken van meerdere labels. Kies voor een eenvoudige geboortekaart, en kies voor labels met foto’s, de geboortedatum, gewicht en lengte.

Knutselen maar!

Dan krijg je je labels in huis en kan het knutselen beginnen. Even een momentje voor jezelf! De labels worden gedrukt per 1, 2, 6, 8 of 11 stuks, je moet ze dus zelf nog snijden. Met een mooi touwtje of een splitpen bevestig je vervolgens de labels aan je geboortekaartje.

Inspiratie nodig?

Via dit filmpje zie je hoe je heel gemakkelijk zelf de labels aan je geboortekaartje bevestigt. Ook op de Instagram van Koningkaart zie je tal van voorbeelden van kaarten die met een labeltje nét een beetje mooier en persoonlijker zijn gemaakt.

Tagged with →  
Share →