‘Misschien zijn het er wel twee’, schiet er door je hoofd wanneer je voor het eerst naar de verloskundige gaat om een echo te laten maken. De verloskundige doet een kwak vloeistof op je buik en gaat met het echoapparaat over je buik op zoek naar teken van leven in je buik. Je kijkt naar het scherm en wat je zelf al had gedacht blijkt waarheid te zijn: jullie zijn in verwachting van een tweeling!

Als je verrast wordt met niet één, maar twee kleine baby’tjes in je buik, zijn er een heleboel spullen die je dubbel of extra aan moet schaffen. Twee wiegjes, extra kleertjes, dubbel zoveel luiers. Eén ding hoef je echter niet dubbel aan te schaffen, en dat is het geboortekaartje voor je tweeling!

Met liefde ontworpen

De geboortekaartjes tweeling van Koningkaart zijn er in veel verschillende soorten, maten en ontwerpen. Het maakt daarbij niet uit of je twee jongens, twee meisjes of een meisje en een jongetje krijgt. Een paar dingen hebben alle kaarten met elkaar gemeen: ze zijn met liefde ontworpen, de kaartjes zijn vrolijk en helemaal volgens de nieuwste trends op het gebied van geboortekaartjes.

Voor dubbel geluk een prachtig tweelinggeboortekaartje

Drie ontwerpen klaarzetten

Wat super handig is bij Koningkaart is dat je voorafgaand aan de geboorte van jullie kindjes alvast aan de slag kunt met het geboortekaartje. Ook wanneer je het geslacht van jullie kindjes niet weet kun je aan de slag: je zet dan drie ontwerpen klaar waarvan je na de geboorte van jullie baby’s de juiste samenstelling uitzoekt en het kaartje kunt gaan bestellen.

Online ontwerptool

Het aanpassen van een kaartje bij Koningkaart is sowieso erg makkelijk. Met de online ontwerptool voeg je heel gemakkelijk foto’s, afbeeldingen en tekst toe aan een bestaand kaartje. Ook kun je helemaal zelf een kaartje ontwerpen met deze ontwerptool. Wanneer je kaartje klaar is kun je eerst een gratis proefdruk bestellen. Tevreden? Als je eenmaal je geboortekaartje besteld hebt wordt deze (op werkdagen) nog dezelfde dag verstuurd.

Voor dubbel geluk een prachtig tweelinggeboortekaartje

Share →