Hoera, er is een kleintje op komst! Van alle voorbereidingen die je moet treffen voor de komst van jullie kleintje is het uitzoeken van een geboortekaartje misschien wel het leukst! Heb je al eens een kijkje genomen in de collectie van Studio Koekepeer? Studio Koekepeer ontwerpt al meer dan tien jaar originele geboortekaartjes waarbij de woorden vrolijk, kleurrijk en persoonlijk centraal staan.

Veel verschillende thema’s en stijlen

Studio Koekepeer heeft een zeer uitgebreide collectie geboortekaartjes in verschillende thema’s en stijlen. Zo zijn er hele vrolijke meisjeskaarten, stoere kaarten voor een jongetje, kaartjes voor tweelingen en een uitgebreide collectie vintage geboortekaartjes. Uiteraard zijn er kaartjes met een afbeelding van een ooievaar, maar er is nog veel meer keus. Wat dacht je bijvoorbeeld van retro Volkswagenbusjes, hertjes, luchtballonnen, knuffelkonijnen, strikjes of sterretjes?

Naar eigen smaak aanpassen

Je kunt natuurlijk een kaartje aanklikken, je eigen tekst invoeren en het kaartje bestellen, maar het is ook mogelijk om het kaartje geheel naar jouw smaak aan te passen. Met de ontwerptool kan je zelf aan de slag. Teksten plaatsen, vormgeving aanpassen, een foto toevoegen, precies wat jij wil. Kom je er even niet uit of ben je inspiratieloos? De medewerkers van Studio Koekepeer staan voor je klaar.

Wil je graag voorafgaand aan de komst van je baby het geboortekaartje met eigen ogen zien? Dat kan! Als je een kaartje hebt gemaakt is het mogelijk om een gratis proefkaart te bestellen. Wanneer je baby geboren is, kun je gemakkelijk de gegevens op de kaart aanpassen en de geboortekaartjes bestellen. Als je deze op werkdagen voor 12.00 uur bestelt heb je de kaartjes de volgende dag al in huis!

studiokoekepeer_geboortekaartjes

Tagged with →  
Share →