Het is dé trend van nu: een geboortekaart met een silhouet. Gelukkig zijn we bij Studio Koekepeer altijd op de hoogte van de laatste trends. Wij hebben daarom verschillende geboortekaartjes met een silhouet. Zodat je pasgeboren spruit vanaf dag één al een trendzetter is!

Krijg je een zoon of dochter, een klein broertje of zusje erbij? Of krijg je pas voor het eerst een kindje? Dat moet gevierd worden volgens de laatste trends! Dat zijn de prachtige geboortekaarten met een silhouet. Er is voor iedereen wat wils, want er zijn verschillende soorten kaarten. Roze, blauw en vintage. Als roze of blauw niet jouw lievelingskleur is, is dat geen probleem. Je kan namelijk zelf het een en ander veranderen in de ontwerptool. Teksten, illustraties, foto’s en de achtergrond zijn binnen een handomdraai naar wens aangepast.

Niet alleen de geboortekaartjes met een silhouet zijn nu in, maar ook de kaartjes met een dromenvanger. Met een geboortekaartje met een dromenvanger erop, vang je al de dromen van je kindje. Die hopelijk later allemaal uitkomen! Natuurlijk zijn we bij Studio Koekepeer geen tovenaars of leerlingen van Merlijn, maar wij hopen met dit kaartje al je dromen van je kleine spruit waar te maken!

Als je uit getoverd bent met een mooi geboortekaartje, kan je een gratis proefdrukje bestellen. Hierdoor krijg je een goede indruk van het kaartje. Als je helemaal tevreden bent met je tovercreatie, kan je het geboortekaartje bestellen. Doe je dit voordat de klok 12 uur slaat, dan is de kaart dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. In de meeste gevallen is de bestelling de volgende dag in huis, bij jouw prinsje of prinsesje.

Droom geboortekaartjes

Tagged with →  
Share →