Wat wil je nog meer? Geboortekaarten volgens de laatste trends én ook nog eens goedkoop. Dan ben je bij Goedkope Geboortekaarten bij het juiste adres. Wij hebben de nieuwste geboortekaarten voor jou pasgeboren spruit!

Wij volgen op de voet alle trends rondom geboortekaarten. Vandaag de dag maken we bijvoorbeeld veel kaartjes in botanische, geometrische en bohemian stijl. Nergens anders vind je deze geboortekaartjes en al helemaal niet voor deze prijs! Dat maakt ‘Goedkope Geboortekaarten’ uniek en vernieuwend. Met regelmaat worden er nieuwe kaarten geplaatst. Dus blijf onze website goed checken voor de mooiste kaarten!

Botanische geboortekaarten

De botanische stijl is de trend van nu. Je ziet het overal: van woonkamers tot notitieboekjes. Botanisch is in. Waarom zou je dat dan niet gebruiken voorop de geboortekaart van je pasgeboren spruit? Prachtige bladeren met fleurige bloemen in allerlei kleuren. Deze flora zorgt voor een gezellige en stijlvolle geboortekaarten.

Geometrische geboortekaarten

De geometrische geboortekaarten zijn gebaseerd op Scandinavische en minimalistische patronen. Alle strakke lijntjes, stipjes en driehoekjes zorgen voor een stoere en hippe geboortekaarten. We hebben ook verschillende kaarten met geometrische dieren. Die zijn vooral populair!

Bohemian geboortekaarten

De bohemian stijl komt oorspronkelijk uit Tsjechië. Lang verhaal kort, het gaat vooral om de vrije manier van leven. Je kan het vergelijken met een hippie stijl. Wij hebben daar onze kaarten op geïnspireerd. Je ziet vooral veel veertjes, pijltjes en tipitentjes voorbij komen. Allemaal in bohemian stijl, want dat is nu anno 2017 helemaal in.

Boy or girl?

Het maken van geboortekaarten is het leukste om te doen. Zeker als je de kersverse ouder gelukkig kan maken met ons kaartje. We maken daarom genoeg kaarten voor jongens en meisjes. In de meest uiteenlopende stijlen; van kraft tot watercolour en van klassiek tot dieren. Er is dus voor elk kindje een bijpassends geboortekaartje.

Gratis, gratis, gratis!

Bij ons kun je één gratis proefkaartje bestellen. Ook ontvang je nog een papierwaaier met vijf verschillende soorten papier. Je krijgt dan een goede indruk van het kaartje en kan hem daarna eventueel aanpassen en vervolgens bestellen. Doe je dat voor 12 uur, dan wordt het dezelfde dag gedrukt en verzonden. Zodat je binnen no time het geboortekaartje in huis hebt.

Tagged with →  
Share →