Het assortiment van Lief Leuk & Eigen is weer uitgebreid met maar liefst drie nieuwe hippe collectie geboortekaartjes: Dream Big, Zoet Zwart én Labels & Tags. En alle kaartjes zijn heel makkelijk online aan te passen en worden gedrukt op prachtige papierkwaliteit.

Dream Big

Onder de naam Dream Big is er bij Lief Leuk & Eigen een mooie collectie geboortekaartjes geboren die iets zoets hebben maar toch ook vele stoere elementen bevatten. Zwart wit meets pastel! Dit past helemaal in de trend van de babykamers. Dream big little one!

geboortekaartjes - Dream Big - Zoet Zwart-01

Zoet Zwart

Ook helemaal in zwart wit tinten maar dan net wat stoerder is de collectie geboortekaartjes van Zoet Zwart. Mooie jungle kaarten met aapje, giraf of olifant. Stoere stippen en mooie goudelementen. We love it!

geboortekaartjes - Dream Big - Zoet Zwart-02-01

Labels & Tags

Zoek je echt een ander geboortekaartje? Kijk dan eens bij de Labels & Tags collectie! Hele mooie leuke vormen, zoals een staand kaartje met daaraan een tag van een hartje, wolkje of sterretje. Dat zijn wel hele originele geboortekaartjes!

Label-geboortekaartjes

Gratis proefkaart

Bij Lief Leuk & Eigen kan je online zelf je geboortekaartje maken. Daarna is het heel makkelijk om direct 2 gratis proefkaartjes te bestellen. Zo kan je thuis voelen hoe mooi het papier is dat voor de geboortekaartjes wordt gebruikt.

Share →