De kaartjes van Jakima zijn vooral bekend vanwege de felle kleurtjes en vrolijke baby’s en dieren. Maar sinds kort zijn er ook trendy silhouet geboortekaartjes te vinden in de collectie. En nu de dagen korter worden en het weer buiten natter en guurder, staat er een kleine serie online voor alle baby’s die in deze donkere maanden geboren worden. Heel sfeervol en grafisch zijn ze. En wat zo leuk is: je kan er van alles zelf aan toe voegen of veranderen!

Alle silhouetjes zijn er zowel voor een jongen als voor een meisje. De silhouetten en achtergronden zijn allemaal qua kleur aan te passen. Erg mooi worden de kaartjes als je een kraftpapier-achtige achtergrond gebruikt. Voor een herfstbaby voeg je heel makkelijk wat blaadjes, een hertje of een paddestoel toe. En ben je in verwachting van nummer 3, 4 of 5? Dan maak je een leuke optocht van kinderen op het langwerpige kaartje.

Natuurlijk kun je altijd mailen of bellen als je er zelf niet uit komt. We helpen je graag om het kaartje precies zo naar jouw wens te maken!

herfst-geboortekaartjes

Tagged with →  
Share →