Iedereen probeert altijd de laatste trends te volgen. Het maakt niet uit wat voor trend, van bepaalde schoenen tot decoratie in de badkamer. Want stel je voor dat je een trend mist?! Daar moet je toch niet over nadenken. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken als je een geboortekaartje koopt bij de koning van trends: Koningkaart.

Geboortekaartjes
Je geboortekaartje van je pasgeboren kindje is de meest belangrijke post die je ooit gaat sturen. Of terwijl, het moet er goed uit zien. Wij hebben bij Koningkaart een hele diverse en grote collectie aan geboortekaartjes met veel verschillende stijlen. Sinds 2003 zijn wij al druk bezig met ontwerpen van geboortekaarten. Al meer dan veertien jaar volgen wij dus al de allerlaatste trends. Kijk voor de laatste nieuwe ontwerpen op onze pagina nieuwe geboortekaartjes.

Stijlvol anno 2017
In 2017 zijn er vooral veel geboortekaartjes met bepaalde stijlen zoals botanisch, Scandinavisch en minimalistisch. Van kleine driehoekjes tot volle groene bladeren en van kaarten met waterverfkleuren tot kaarten met dieren. We hebben het allemaal. De verschillende stijlen zorgen voor een diverse en unieke collectie hippe kaarten.

  • Botanisch
    Tropische bladeren tot een lief, klein cactusje. Kleine en grote bladeren zijn helemaal hip, niet alleen bij onze geboortekaarten maar zeker ook bij onze trouwkaarten. Een botanische geboortekaart is al helemaal leuk als je spruit in de zomer is geboren. Jouw kindje kwam niet met de ooievaar, maar met de flamingo!
  • Scandinavisch
    Onze Noord-Europeanen hebben altijd al gevoel voor stijl gehad. Strak, simpel en tijdloos. Dat zie je ook terug in onze geboortekaartjes. Kijk maar naar de kleine tekeningetjes, lijntjes en driehoekjes. Die zijn allemaal geïnspireerd op onze bovenburen.
  • Minimalistisch
    Minimalistische stijl is zo eenvoudig mogelijk. Niet te veel poespas, gewoon puur waar het om gaat. Jouw pasgeboren kindje.

Ons doel
Wij maken met heel veel liefde de geboortekaartjes voor jongens, meisjes en tweelingen. Ons doel is dat de kersverse ouders met heel veel trots hun geboortekaartje sturen naar al hun vrienden en familie. Want met zo’n hip geboortekaartje, kan er weinig fout gaan.

 

Share →