Als je lange wachten beloond is en je jullie kindje dan eindelijk in de armen kunt sluiten, is het tijd om aan je complete kennissenkring te laten weten dat jullie ouders zijn geworden van het mooiste kindje op aarde. Tegenwoordig pleeg je naar de belangrijkste personen in je leven een telefoontje, en de rest stuur je een WhatsApp. Een WhatsApp is echter niet ter vervanging van de geboortekaart, want nog altijd sturen de meeste koppels hun vrienden, familie en kennissen een geboortekaartje wanneer zij een baby hebben gekregen. Gelukkig maar, want het is ontzettend leuk om een geboortekaartje te versturen én om deze te ontvangen!

Bij Koningkaart zijn we altijd bezig om ons assortiment geboortekaartjes up-to-date te houden en te voorzien van de nieuwste ontwerpen die passen bij de laatste trends. Onlangs hebben we weer een groot aantal nieuwe ontwerpen toegevoegd aan onze website.

Geboortekaartjes volgens de Scandinavische trend

Misschien denk je bij Scandinavië aan kou, maar Scandinavisch is helemaal hot! Scandinavisch design staat bekend om de eenvoud van het ontwerp en de opvallende kleuren die daarbij gebruikt worden. Scandinavische ontwerpen zijn daardoor vaak erg tijdloos. In onze kaartjes volgens de Scandinavische trend is er veel gebruik gemaakt van geometrische vormen, maar ook van een typisch Scandinavisch beeld: bos en bergen.

Allerlei soorten dieren

Bij de laatste toevoeging van ontwerpen zijn er ook een groot aantal geboortekaartjes met dieren toegevoegd. Er zijn vrolijke diertjes die regelrecht uit een prentenboek lijken weggelopen te zijn, maar ook prachtige getekende dieren, die sterk overeenkomen met hoe de dieren er in werkelijkheid uitzien.

Geboortekaartjes in hartvorm

Hadden we eerder al geboortekaartjes in de vorm van een rompertje, hebben we nu ook kaarten in de vorm van een hartje! Zo straalt niet alleen de inhoud van de kaart, maar ook de vorm liefde uit! Er zijn tal van verschillende ontwerpen hartvormige kaartjes te vinden, maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf een eigen ontwerp te maken.

Het leuke van de drie verschillende trends die we hierboven benoemen is dat ze ook met elkaar te combineren zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld een kaart in hartvorm met geometrische lijnen en een olifantje. Bekijk snel al onze nieuwe geboortekaartjes!

Voor alle kaarten geldt dat je deze zelf met de online ontwerptool geheel naar smaak kunt aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een foto toevoegen, een ander lettertype of een kleur aanpassen? Dat kan allemaal. Kom je er even niet uit? Wij helpen je graag!

Share →