Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Tijdens je zwangerschap heb je vaak ruim de tijd om een bijzonder geboortekaartje uit te zoeken. Als je op zoek bent naar een vrolijk geboortekaartje waarmee je jullie blijdschap over de geboorte van jullie kindje uitstraalt, dan zijn de nieuwste geboortekaartjes van Koningkaart, de geboortekaartjes van Babette Harms een aanrader! Vrolijke kindertekeningen in blije kleuren.

Professionele kindertekeningen

Herinner je je nog de tekeningen die je als kind maakte? Dit soort kindertekeningen zijn voor Babette een grote inspiratiebron. Buiten de lijntjes kleuren, poppetjes met lange spillebeentjes en dieren die verhoudingsgewijs niet helemaal kloppen. De onbevangenheid waarmee een kind tekent is iets waar Babette dol op is en dat zie je in haar ontwerpen terug. Je zou haar stijl kunnen omschrijven als ‘professionele kindertekeningen’.

Op de geboortekaartjes van Babette Harms zie je veel vrolijke baby’tjes met een flinke krul in het haar. Ook zie je veel blije dieren terugkomen in haar ontwerpen. Er zijn kaartjes voor zowel jongens en meisjes, maar er zijn ook geboortekaartjes die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. Uiteraard zijn er ook kaartjes voor tweelingen of met ontwerpen waarin de oudere broer of zus ook een rol speelt.

Zelf makkelijk aanpassen

De kaarten van Babette zijn met de online designtool zelf gemakkelijk aan te passen, bijvoorbeeld als je een geboortekaartje met foto van je pasgeboren kindje wilt. Ook kun je zelf gemakkelijk de tekst aanpassen op het kaartje.

Gratis proefdruk

Ben je tevreden met het resultaat? Bestel dan eerst een drukproef met de code GP135. Zo kun je thuis nog even goed bekijken of het kaartje precies zo is zoals jij het graag wilt. Als je kaartje dan naar wens is kun je deze bestellen. Bestel je je kaartjes voor 12.00 uur, dan worden de kaartjes nog dezelfde dag verstuurd dus heb je de geboortekaartjes snel in huis! Tot eind april krijg je ook nog eens 10% introductiekorting op deze collectie.

Tagged with →  
Share →