Er is weer een nieuwe trend op het gebied van geboortekaartjes en Koningkaart is er natuurlijk als een van de eerste bij! De laatste trend op het gebied van geboortekaartjes zijn kaartjes met silhouetten erop. En bij Koningkaart hebben wij inmiddels al een ruime collectie vol met deze mooie kaartjes.

Ruime collectie

Van kinderwagens tot ooievaars en trapauto’s, alles kan bij deze leuke geboortekaartjes! De oude kunstvorm van silhouetten hebben we bij Koningkaart een moderne twist gegeven. Door hun simpliciteit zijn de kaartjes juist ontzettend mooi en lief. En met onze ruime collectie zit er iets bij voor iedereen!

banner-geboortekaartjes1

Jongens en meisjes

Silhouet kaartjes voor jongens, meisjes, tweelingen, we hebben het allemaal! Een ouderwetse blauwe kinderwagen of een stoere krokodil! En wil je het silhouet graag een andere kleur geven? Dit kan natuurlijk gemakkelijk in onze online designtool. Pas het kaartje geheel aan zoals jij hem wilt!

Met grote broers en zussen

En wat is er leuker dan de oudere broers en zusjes een rol te geven in het geboortekaartje voor de kleinste. Een grote broer achter de kinderwagen of een grote zus die het handje van haar kleine broertje vasthoudt. Twee grote broers en een klein zusje, één grote zus en één grote broer, hoe jullie gezinssituatie is, er is voor elke samenstelling een prachtig kaartje te vinden.

banner-geboortekaartjes2

Adoptie

Naast onze geboortekaartjes heeft Koningkaart ook mooie adoptiekaartjes met silhouetten erop. Bijvoorbeeld een schattig kaartje met een olifantjes en giraffen erop.

Natuurlijk wil je het geboortekaartje vooraf een keer echt in je handen hebben om te kijken of het helemaal is wat je verwacht. Bestel dan een gratis drukproef met code GP135. Is je wonder geboren? Bestel je op ma t/m vr voor 12.00 uur? Dan ontvang je je geboortekaartjes de volgende dag al in huis!

silhouet-geboortekaartjes

Tagged with →  
Share →