De collectie van Zo Mooi is compact en overzichtelijk, de nieuwste trends zijn vertaald naar een bijzondere collectie geboortekaartjes. We laten hier een aantal trends zien. In ons online assortiment is nog veel meer te vinden, zoals; botanisch, slingers, geometrisch, goud, flamingo’s … en niet te vergeten de geboortekaartjes met een baby foto ! Kortom de moeite waard om op de website te kijken.

Hippe hartjes

Tijdloze geboortekaartjes met het hart als middelpunt, helemaal aan te passen naar eigen kleur smaak met de eenvoudige ontwerptool. Met een mooi geboorte gedichtje op de binnenkant creëer je een uniek geboortekaartje voor een jongen of meisje.

Zo Mooi - Hippe hartjes

Krachtig Zwart – Fris Wit

De monochrome zwart/wit trend is Hot & Hip ! Gecombineerd met watercolour of pastel tinten ontstaat een fris en krachtig geboortekaartje met een zachte uitstraling. Om je kaartje mooi te verzenden, hebben we onweerstaanbare sluitzegels en postzegels ontworpen…

Zo Mooi - zwart wit kaartje

Stoere Sterrenbeelden

De “space” trend is nieuw en door Zo Mooi vertaald naar een gave unieke collectie. Bij het sterrenbeeld geboortekaartje is de losse fotostrip van jullie kindje een prachtige aanvulling. En voor de babykamer is het bijpassende hippe tegeltje met sterrenbeeld, naam en tekst natuurlijk een must!

Geluk zit in een klein rompertje

Prachtige quote! Wil je echt een origineel geboortekaartje versturen, dan ben je bij Zo Mooi aan het juiste adres. De romper geboortekaartjes worden in deze vorm gestanst. Er zijn veel mogelijkheden qua vormgeving, je kunt bijv. een ontwerp uit de tijdloze hartjes collectie kosteloos door ons om te laten zetten naar een romper kaartje.

Zo Mooi - rompertje kaartje

Gratis proefdruk en advies

Het kaartje waar je verliefd op wordt, kan je alvast aanpassen met de naam en geboortedatum van je kindje. Zo Mooi kijkt graag kosteloos en vrijblijvend mee. Met de code PK01ZM ontvang je een gratis proefkaart van het door jullie gekozen geboortekaartje én een papierwaaier met 5 prachtige stevige kwaliteiten om uit te kiezen.

 

 

Tagged with →  
Share →