Het is bijna zover, eindelijk! Bijna kan je je kleine jongen in je armen houden. Nu ben je druk met de voorbereidingen bezig en hippe geboortekaartjes horen daar natuurlijk bij. Maar wat is er nu helemaal hip en trendy in de winter van 2016?

Kraftpapier en typografie zijn de twee grootste trends op dit moment. Deze trends laten zich ook goed combineren. Kraft wordt gebruikt in allerlei verschillende kleuren als bruin, blauw, groen en grijs. Het geeft een mooie zachte en rustige uitstraling, waar de mooie letters van de typografie goed op uitkomen. Op deze manier gaat alle aandacht naar de naam van jullie lieve jongen. Combineer dit met een hippe slinger, confetti en sterretjes en je geboortekaartje is al bijna af.

Ook zijn kaarten met diertjes nog steeds erg in trek. Een giraf, uil en hertje zijn al jaren erg populair. Maar niks is te gek, eigenlijk kun je tegenwoordig elk diertje op je geboortekaartje kiezen. Denk maar aan een vosje, aapje, schaapje, beertje maar ook de traditionele ooievaar.

Een hele nieuwe trend is een geboortekaartje in de vorm van een rompertje. Super origineel om zo’n kaartje te versturen aan familie en vrienden.

Natuurlijk zijn jullie hartstikke trots op jullie prachtige zoontje en kunnen jullie niet wachten om hem te laten zien. Een fotogeboortekaartje is dan ideaal. Professionele fotoshoots worden dan ook steeds populairder. Een foto in combinatie met de eerder besproken trends is je geboortekaartje niet alleen hip, maar ook persoonlijk.

Ben je enthousiast geworden van deze trends en wil je meer inspiratie opdoen? Bezoek dan onze geboortekaartjes jongen.

Blog_jongensgeboortekaartjes2_web

Tagged with →  
Share →