Nieuw

Via een online aanbieder van geboortekaartjes

Er zijn heel veel aanbieders van geboortekaartjes op internet te vinden. Ieder in hun eigen stijl en zeker in een stijl die bij jullie past. Naast dat je een uniek ontworpen kaartje krijgt kun je bij de meeste aanbieders vele kanten op. Op onze site vind je een mooie selectie van deze ontwerpers.

Kleuren aanpassen, de inhoud van de tekst, het lettertype, het is allemaal naar je eigen wensen te maken maar dan onder het professionele oog van top vormgevers.

De meeste aanbieders hebben een webshop waar je het geboortekaartje kan bestellen met jullie wensen. Je ontvangt vervolgens een proefkaartje met de juiste gegevens van dat moment. Dit kan digitaal als PDF of tegen een kleine vergoeding (of gratis) een gedrukt exemplaar zijn.

Als je kindje geboren is geef je de laatste gegevens door en vaak wordt het dan dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Vaak heb je de kaartjes de dag erna binnen. Enveloppen kun je ook voor de geboorte ontvangen zodat je alvast alles voor verzending gereed kan maken.

Benieuwd naar ons aanbod?