Nieuw

Creatief met Koningkaart: de nieuwe geboortekaartjes

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar de geboorte van je kindje is een hele speciale gebeurtenis. Een bijzonder geboortekaartje is dan ook van toepassing. Het is daarom extra leuk om zelf je geboortekaartjes te maken. Bij Koningkaart hebben we daarom een hele nieuwe collectie waarbij je zelf lekker creatief aan de slag kunt gaan! Lees snel verder voor meer informatie over deze hippe ontwerpen.

Geboortekaartjes met een vrolijke beestenboel

Geboortekaartjes met dieren erop zijn mega populair en de ervaring leert dat deze niet snel uit de mode zullen gaan. Daarom hebben we bij Koningkaart iets nieuws aan de collectie toegevoegd. Geboortekaartjes met dieren én kleurrijke typografie. Met deze combinatie maak je de naam van je pasgeboren kindje extra vrolijk bekend aan vrienden en familie!

Zo hebben we bijvoorbeeld een langwerpige kaart met de letters van de naam in verschillende kleuren. Konijntjes zitten op de letters, giraffen leunen er tegenaan en schaapjes dartelen vrolijk in het rond. Wil je net even iets specialers? Kies dan voor de hippe tweeluikjes. Deze heeft een initiaal, een lieve illustratie én een foto van jullie pasgeboren kindje op de voorzijde.

Eindeloos combineren

Voor deze nieuwe geboortekaartjes hebben we onze illustratiemappen eens goed opgefrist. In de map ‘Alfabet’ kun je alle aquarel letters vinden. Deze kun je zelf op de kaart plaatsen en van kleur veranderen. Alle dieren en blaadjes vind je terug in de map ‘Aquarel illustraties’. Met al deze elementen kun je eindeloos combineren. Pas een van onze standaard ontwerpen aan of begin met een lege kaart. Zo creëer je gemakkelijk een geboortekaartje dat bij jouw gezinnetje past.

Heb je hulp nodig bij het wijzigen van de naam? Geen probleem, we helpen je graag. Ook wij willen dat jouw geboortekaartje helemaal perfect wordt. Bel ons mail ons, het team van Koningkaart staat voor je klaar.

Tags: