Nieuw

Geboortekaartjes trends van het moment

In verwachting van een kindje? Gefeliciteerd! Grote kans dat je nu natuurlijk erg nieuwsgierig bent naar de geboortekaartjestrend van dit moment. Een aantal trends zien we in ieder geval al heel duidelijk terug in de kaartjes, zoals regenboogjes, spetters en minimalistisch. De ontwerpers van Koningkaart vertellen hier alles over, dus lees snel verder!

Schattige regenboogjes op je geboortekaartje

Overal zie je ze tegenwoordig langskomen, de regenboog! Naast dat we dit mooie fenomeen af en toe in het echt zien, komen we ze nu ook tegen in bijvoorbeeld babykamers, in winkels en op social media. Met de geboortekaartjes konden we dus uiteraard niet achterblijven. Zo’n afbeelding van een regenboog staat dan ook super schattig en het kan op zowel een jongens- als op een meisjes geboortekaartje gebruikt worden. Het leuke is dat je de illustraties in onze ontwerptool alle kleuren (van de regenboog) kunt geven, maar ook in een witte kleur komt de regenboog mooi uit, kijk maar eens naar de foto’s. 

Diverse geboortekaartjes met schattige regenboogjes

Lekker losgaan met spetters

Bij een geboortekaartje denk je al snel aan de standaard ‘babykleuren’ lichtblauw en lichtroze, maar tegenwoordig is het ook helemaal hip om wat donkerdere kleuren te gebruiken. In combinatie met wat gouden spetters maak je het geheel lekker losjes en minder strak én het ziet er ook nog erg eens vrolijk en feestelijk uit. Van plan om zelf een kaartje te ontwerpen? Bij de illustraties staat nu ook een mapje met ‘strooisels’ met daarin de spetters die je zelf op je kaart kunt plaatsen.

Diverse geboortekaartjes met spetters

Strak en simpel met veel wit

Is jouw motto toch ‘less is more’ en wil je dus niet te veel poespas op je kaartje? Ook in deze minimalistische stijl hebben we genoeg ontwerpen gemaakt. Soms heeft een kaartje namelijk niet veel meer nodig dan een mooie kleur, een (goudkleurig) hartje en de naam van je pasgeboren kindje in een stijlvol lettertype. Tip: Bestel kaarten met veel wit in het ontwerp op ons structuurpapier voor een heel chic effect!

Diverse strakke simpele geboortekaartjes met veel wit

In welke stijl zou jij het geboortekaartje voor jullie kindje bestellen?

Tags: