Nieuw

Maak geboortekaartjes met een nieuw DIY-ontwerp

Bij Koningkaart besteden we veel aandacht aan het verzorgen van een mooi geboortekaartje. Zo komen we regelmatig met een nieuwe collectie geboortekaartjes die je zelf kunt personaliseren. Sinds kort bieden wij een tweede DIY-collectie bestaande uit asymmetrische kaartjes. Hierbij kun je jouw creativiteit laten zien door een stukje af te snijden van de voorzijde van de kaart.

Een geboortekaartje hoort bij een zeer speciaal moment. Daarom is het van belang dat deze met voldoende aandacht wordt gemaakt. Met ons nieuwe en originele DIY-ontwerp is het de bedoeling dat je zelf een stukje aan de voorzijde afsnijdt. Een geboortekaartje waarbij je zelf mag knutselen, is het perfecte ontwerp voor de creatieve ouders. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook een uniek concept. Dit is niet iets wat je bij iedereen voorbij ziet komen. Deze geboortekaartjes zijn ook in meerdere formaten verkrijgbaar. Zo is er voor ieder wat wils.

Eenvoudig en leuk

Vanuit Koningkaart leveren wij de geboortekaartjes onbewerkt aan. Het strookje is dus niet vooraf afgesneden. Met behulp van de snijlijn wordt er aangegeven waar je moet snijden. Het is vrij eenvoudig met een leuk verrassingseffect. De kans is groot dat je hiermee veel complimenten ontvangt van familie en vrienden.

Combineren

Het concept van de DIY bieden wij in combinatie met diverse ontwerpen aan. Zo is het erg leuk om te combineren met het effect van waterverf. Als de waterverf niet helemaal jouw ding is, wees dan niet getreurd. Er zijn namelijk nog zat andere mogelijkheden. Misschien vind je ruitjes een stuk leuker of wat bladeren als toevoeging. Mocht je liever geen druk gedoe willen op het geboortekaartje, dan kan je het ook gewoon strak houden met kleine illustraties. Zo ligt de focus op de naam van het kindje en de geboortedatum. Neem zeker een kijkje op onze website en wellicht staat hier jouw ideale geboortekaartje tussen. Voor eventuele vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bij ons staat kwaliteit en service altijd voorop.

Tags: