Nieuw

Super persoonlijke geboortekaartjes van Gupje.com

Gupje staat bekend om haar silhouetjes van broertjes en zusjes en de silhouetjes van dieren (eigen huisdier of dieren die je leuk vindt).

Een bestelling bij GUPJE werkt eenvoudig, er is altijd persoonlijk contact. Mail je wensen, kaartnummer en teksten naar info@gupje.com of bestel via de site en wij gaan er persoonlijk mee aan de slag. Via de mail krijgen jullie het ontwerp van jullie kaartje(s). Aanpassingen kunnen altijd en zijn gratis. Na de correctiefase staat jullie kaartje klaar en dan is het wachten op de baby (ook dan kunnen natuurlijk correcties nog doorgevoerd worden, don’t worry). Enveloppen en/of adresetiketten worden altijd van tevoren geleverd zodat jullie die al helemaal klaar kunnen maken.

Bij GUPJE hoeven jullie na de geboorte alleen de ontbrekende gegevens zoals de naam, het gewicht etc. aan te leveren. Dat kan via mail, sms of WhatsApp en jullie kaartjes worden de volgende dag geleverd. Relaxter kan het niet!

Een paar voorbeelden

Geboortekaartje G076 met okergele elementen en broertje + zusje

Klant was helemaal verliefd op kaartje G076 alleen ze miste een frisse kleur én ze wilden graag hun zoontje en dochtertje op het kaartje. Gupje heeft een vlaggenlijn in okergeel toegevoegd en het zusje houdt een ballon in haar handje die ook okergeel is. De kleuren matchen perfect bij elkaar.

Samen met de kraftpapieren envelop en sluitsticker (gratis op maat gemaakt) is het een geweldig hip en fris geboortekaartje geworden. Echt een feestje om thuis in de brievenbus te ontvangen. 

Dit geboortekaartje is ook aangepast naar Belgisch formaat (klant komt uit België). Normaal zijn de kaarten vierkant 13×13 maar in Belgie moet je dan 2 postzegels plakken. Als de kaartjes 1 cm minder hoog worden gemaakt dan hoeft er maar 1 postzegel op.

Geboortekaartje met silhouetjes van oudere kinderen

“We hebben een dilemma zei de klant”…. Ze vertelde dat haar man uit zijn vorig huwelijk al twee wat ‘oudere’ dochters had en dat ze samen een dochtertje van 3 hebben en een zusje op komst. Ze wilde graag haar dochtertje erop hebben maar ook de andere meiden want die horen er ook bij. Maar niet te prominent…want het gaat natuurlijk om de baby die ze verwachten. We hebben daarom op de achterkant van het kaartje de meiden gemaakt met het zusje van 3 en de baby.

Geboortekaartje vierde kindje

…Of er twee broers en een zusje bij het wiegje konden staan. Tuurlijk… geen probleem. Een prachtig resultaat. Het leuke hieraan vond de klant dat het echt hun gezinssituatie laat zien en dat de broers en zusje zichzelf herkenden.

Geboortekaartje met eigen huisdier

Heel vaak maakt Gupje voor klanten een geboortekaartje waarbij hun eigen huisdier als silhouet erbij komt. Hier zie je twee voorbeelden daarvan.

Meer inspiratie nodig?

Op de Instagram van Gupje.com zie je tal van voorbeelden van kaarten die helemaal eigen zijn gemaakt dankzij de wensen van klanten. 

Tags: