Nieuw

Trend van 2020: geboortekaartjes met goudfolie

Één van de meest opvallende trends van 2020 is het geboortekaartje met foliedruk. We zien hier bij Koningkaart dat een geboortekaartje met goudfolie het meest populair is, maar ook zilverfolie is op dit moment zeer in trek. Glimmend goud- of zilverfolie geven een kaartje iets feestelijks en passen dus perfect bij de aankondiging van de geboorte van je kindje. Binnen deze trend kun je natuurlijk kiezen uit talloze ontwerpen. Voor welke stijl ga jij?

Groen geboortekaartje goudfolieLess is more
Minimalisme is al een tijdje een grote trend, ook binnen de geboortekaartjes. Kaarten waarbij de naam centraal staat op een egaal gekleurde achtergrond zijn op dit moment erg populair. Vind je dat toch net iets te simpel, maar houd je niet van teveel poespas? Ga dan voor een naam in goudfolie! Kies bijvoorbeeld dit groene geboortekaartje met sierlijk lettertype. Door de gouden letters springt de naam van je kindje van het kaartje en de kleine, witte hartjes maken het tot een lief geheel.

Geboortekaartje met een illustratie
Ook kleine illustraties komen mooi uit in goud- of zilverfolie. Vooral hartjes, sterretjes of voetjes zie je steeds vaker terugkomen in de metallic kleuren. Of wat denk je van een silhouet van een dier of kindje? Deze glimmende illustraties doen het goed in combinatie met de naam in dezelfde foliekleur. Ook kun je eventueel kiezen voor een klein goudfolie detail aan de binnenkant van de kaart.

Goudfolie geboortekaartjes illustraties

Kaartjes met een persoonlijke touch
Ben je van plan na de geboorte mooie foto’s te laten maken van je pasgeboren kindje? Dan kun je ook kiezen voor een ontwerp waarbij je een foto kunt uploaden. Zo krijg je meteen een heel persoonlijk en bijzonder kaartje. De naam of een paar hartjes in glimmend goud of zilver maken zo’n uniek kaartje helemaal af. Wil je maar een kleine foto toevoegen aan de kaart? Dan kun je kiezen voor een kaartje met labeltjes. Bestel de labels met foto’s of tekst apart en knoop ze met een stukje touw aan de kaart.

Foliedruk geboortekaartjes

Bij Koningkaart kun je nu kiezen voor allerlei ontwerpen met goud- of zilverfolie. Van minimalistisch tot stoer tot lief. En het allerleukste is: je kunt bijna al onze geboortekaartjes zelf aanpassen naar eigen smaak. Verplaats bijvoorbeeld de illustraties of verander een lettertype of kleur. Klaar met spelen in de ontwerptool? Bestel een proefdruk om de kaart in het echt te bewonderen. Het pakketje dat je thuisgestuurd krijgt (inclusief goodies!) voelt als een cadeautje om uit te pakken.

Tags: