Nieuw

Tropische geboortekaartjes in jungle stijl

De nieuwe trend van 2019, jungle vibes! De botanische trend met de groene bladeren is nog lang niet voorbij, plant- en bladmotieven doen het nog steeds goed en zien we nog altijd in allerlei designs terug. Wat daar bijkomt zijn de jungle invloeden: tropische palmbomen, exotische vogels, brullende tijgers en ondeugende apen. De jungle trend vloeit dus eigenlijk voort uit de botanische trend. Mooi, want wij van Koningkaart vinden deze stoere dieren en vogels prima passen op een geboortekaartje, zowel voor stoere jongens als hippe meisjes.

Met dit in gedachte hebben we deze exotische nieuwe jungle geboortekaartjes ontworpen. De collectie met jungledieren kenmerkt zich door vrolijke kleuren en veel details. Een nieuw avontuur zowel voor de baby als voor jullie. De geboortekaartjes zijn er met grafische panter- en zebraprints, kleurrijke botanische bladeren maar ook met veel verschillende vogels en dieren in een jungle omgeving. We love nature! En je kunt al deze stijlen eenvoudig combineren.

Ben jij ook helemaal dol op deze stijl en heb je de babykamer misschien als een echt oerwoud ingericht. Dan mag een geboortekaartje met jungle vibes natuurlijk niet ontbreken. Kijk snel bij de geboortekaartjes van Koningkaart en kies je favoriete babykaartje. Als je deze klaar hebt bestel dan een gratis drukproef met code GP135. We drukken dan echt een kaartje voor je. En heb je nog vragen? Het team van Koningkaart staat voor je klaar!

Tags: