Nieuw

Unicorn geboortekaartjes! (En andere vrolijke nieuwe ontwerpen)

Denk je aan vrolijk, een tikkeltje eigenwijs en denk je aan creatief, dan denk je aan Studio Koekepeer! Studio Koekepeer ontwerpt en illustreert ontzettend leuke, vrolijke geboortekaartjes en trouwkaarten.

Op de website van Studio Koekepeer vindt de aanstaande mama (en papa) een groot assortiment met vrolijke geboortekaartjes. Geen dertien-in-één-dozijn kaarten, maar kaarten met een persoonlijke touch, geinige verrassingselementen en een trendy uitstraling!

Zoek heel gemakkelijk jouw kaartje

Bij Studio Koekepeer zoek je uit honderden verschillende ontwerpen het kaartje dat past bij jouw stoere bink of kleine prinsesje. Dat zoeken gaat heel gemakkelijk. Aan de linkerzijde van de website vind je verschillende zoekopties. Zo klik je bijvoorbeeld dat je op zoek bent naar een geboortekaart voor een meisje, een jongen of een tweeling. Of klik je een kleur, voertuig, dier, thema of patroon aan. Ook kun je hier klikken op de optie om kaartjes te laten zien waar ruimte is voor een foto, of juist kiezen voor de geboortekaarten zonder een foto. Weet je nog niet precies wat je wil? Dan hoef je ook niets aan te klikken, en krijg je gewoon alle kaarten te zien.

Geen dertien-in-één-dozijn kaarten

Onlangs heeft Studio Koekepeer veel nieuwe ontwerpen toegevoegd aan de collectie. Helemaal hip en trendy zijn de nieuwe kaartjes met daarop een unicorn! Een unicorn is een fabeldier dat lijkt op een paard, maar dan met een grote puntachtige hoorn op het voorhoofd. De unicorn ziet er op de geboortekaartjes sprookjesachtig en superschattig uit en is razend populair! Studio Koekepeer heeft een aantal verschillende ontwerpen met een unicorn erop, in diverse kaartformaten, die zowel voor jongens als voor meisjes gebruikt kunnen worden.

Verder zijn er nog tal van andere ontwerpen, bijvoorbeeld met silhouetten, dromenvanger en veertjes, piraten of prinsessen, olifanten, hertjes, uilen, ooievaars, raketten, sterren, wigwams en nog veel meer leuke afbeeldingen.

Eenvoudig zelf je kaartje maken

Wist je trouwens dat je met de handige ontwerptool heel gemakkelijk zelf je kaartje aan kunt passen op de website van Studio Koekepeer? Je past zelf op je gemak de teksten aan, speelt met de vormgeving, voegt foto’s of illustraties toe, past kleuren aan en wanneer je klaar bent bestel je een GRATIS proefdruk met de code GPHAPPY. Zo kun je thuis nog eens goed bekijken of dit geboortekaartje precies is waar je naar op zoek bent.

Tags: